sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vesirokon häätöbileet.

Vesirokko riehui perheemme lapsijaoston läpi aloittaen isoimmasta ja loppuen pienimpään. Varsinkin Unelma atoopikkona sairasti rokon melko rajuna. Jos Miikku tuntui ensimmäisenä kovin pilkkuiselta, oli Unelma sitä x10 verrattuna veljeensä. Alma taisi päästä helpoimmalla, vaikka kyllä vauvakin pilkkuja keräsi itseensä aino annoksen.


Koska pidän juhlien suunnittelusta ja järkkäämisestä (mutta erityisesti suunnittelu on miun mieleen), piti taudin talttumista vähän juhlia. Kyllä tässä on koko porukka ollut sen verran tiukilla, että ollaan pienet bailaukset ansaittu. Idea mokomiin kissanristiäisiin lähti jääkaapissa viruneesta Pikku Myy kuohujuomapullosta, joka uhkasi mennä vanhaksi. Ja näihin bileisiin, jos johonkin skumppa sopi ;)


Ja koska harvoin suunnitelmat pelittävät ajatellusti, kävi nytkin jos jonkunnäköisiä töppäyksiä ja tarjottavatkin kaventuivat alkuperäisistä suunnitelmista huomattavasti pienempiin. Tarkoituksenani oli tarjota jos jonkunnäköistä apetta, mutta aikapulan vuoksi lautasille päätyi jonkunnäköistä valkosuklaa-mansikkalimemoussekakkua, ruissipsejä tuorejuustolla (paitsi Unelma haluaa omansa voilla, kiitos ukon!), pastasalaattia fetalla sekä patonkia.



Ohjelmassa oli syömisen lisäksi lasten yleistä sekoilua, sekä PoxClin-vaahdon laittoa rokkopojalle. :D


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3