lauantai 18. huhtikuuta 2015

Helppoa ja nopeaa Limepastaa.

Ensin oli avokadopasta, jota harmi vaan ei meillä kauheasti syödä. Loput perheestä (Almaa lukuunottamatta) ei oikein arvosta tuota vihreää herkkua, joten herkun vääntäminen jää melko vähäiseksi. Pastan teko on helppoa ja nopsaa, mutta harmillisen harvoin tulee panostettua omiin herkkulounaisiin, kaapista kun on niin helppo kaivaa makkarakastikkeen tms. jämät mikroon ja syödä pöperö suoraan pakista.

Eräänä menneenä synkkänä viikonloppuna halusin hemmotellla itseäni meitä aikuisia ja nappasin Hanna G-blogista sitruunapastan ohjeen.


Pasta oli hyvää, mutta elän tällä hetkellä vahvasti limekautta. Voisin tunkea limeä ihan jokaiseen ruokaan ja leivonnaiseen. Koska pidin sitruunapastasta todella, mutta mielestäni siitä puuttui jotakin, päätin kokeilla voisiko se joku puuttuva elementti olla lime. Ja kas kummaa, kyllä se vaan oli! Tästä nyt yksinkertaisesti taisi tulla ehdoton lempparini, uusi paskojen päivien pelastus. Niinkuin tänään, ah, se pelasti väsyneen aamupäivän!

Myös mies oli limellä versioituun pastaan tyytyväinen. No hänet kyllä saa useimmiten puolelleen lykkäämällä eteen lautasellisen höyryävää ruokaa, juustolla vielä paremmin. Tässä siis täyttyivät molemmat, iso lautasellinen ruokaa ja iso kasa juustoa.


Sen verran muuten näistä gluteenittomista spagheteista, ettei ainakaan omaan ja varsikaan muun pesueen mieleen se halvin ole parasta. Olen ostanut Lidlistä heidä gluteenittomia pastoja, mutta  ne ovat maultaan vahvasti maissisia. Käytänkin yleensä Semperiä tai Barillan gluteenittomia pastoja, ne kelpaa koko perheelle ilman natinoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3