keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Prinsessasynttärit.

Neljävuotiaani toive vaatimus synttäribileiden teemasta oli yksiselitteisesti prinsessajuhlat. Voi, itsellä oli mielessä vaikka mitä, mutta yrityksistä huolimatta sankarin pää ei kääntynyt. No, prinsessasynttärit hän halusi ja ne hän myös sai. Valokuvat juhlista jäivät minimiin, tylsää. Mutta jotenkin en ollut nyt ollenkaan kartalla siinäkään suhteessa.

Suunnitelmani olivat huomattavasti mahtavammat ja moninaisemmat, mutta koska toteutus jäi taas aivan viimetinkaan ja osa koristeista jäi saapumatta, mentiin vähän pienemmällä sälällä.. Toisaalta, eipä tuo miuta haittaa. Tärkeintä on tunnelma :) ja herkut ;)



Muutamat kennopallot kattoon vanhojen, Alman ristiäisistä jääneiden pompomejen kaveriksi. Lapsille mukeiksi lasiset pikkupullot paperipilleillä, ja koristeeksi vielä liitutaulutarrasta puhekuplat sankarin nimellä ja iällä. Helppoa ja nättiä.


Pöytään hopeatoffeista prinsessakakkua, oikeana päivänä oli jo sokerikuorrutekakku, ja kun toista ei haluttu niin roiskin kermaa kakulle. Voi, tuo torttu oli joka suhteessa vähän epäonninen.. Ensin pohjat lässähtivät, en ymmärrä miksi. Hopeatoffeetäyte oli liian löysää ja kerma pinnalla muuten vaan outoa. Ei se ketään näyttänyt haittaavan, paitsi miuta itseäni, kolahdus leipomisitsetunnolle. Limejuustokun kiilteestä Piti tulla pinkki, mutta muistin sen siinä vaiheessa kun lörötin lientä kakun päälle.. Mitäköhän muuta?! Kruununmalliset nachot kärähtivät, eikä maistuneet oikein miltään.. Kaikki kuitenkin kelpasi!


Joka tapauksessa Unelma bailasi onnellisena ja hikipäässä. Prinsessamekko jäi naulaan roikkumaan ja sankari vetäisi päälle mukavampaa. Illalla uusien teekuppien äärellä huokaisi synttärien olleen parhaat ikinä. Turhaampa sitä taas stressasi.. Lapsi on onnellinen kavereista, no niistä lahjoista ja herkuista. Eivät ainakaan meidän lapset paljon koristeista perusta, on ne ihan kivoja mutta eivät merkkaa niin paljon heille kuin miulle :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3