torstai 8. tammikuuta 2015

Clipperin uniteestä buustia nukahtamiseen?

Vauvan syntymän jälkeen (pian 2kk) yöt on olleet mitä ovat ja nukahtaminen usein yhtä tuskaa. Pää tuntuu käyvän ylikierroksilla, eikä siksikään uni tahdo tulla. Iltaisin olen vältellyt nukkaan menoa, kun tiedän (tai ainakin pelkään) ajatusten taas käyvän jylläämään. Muistin juoneeni joskus työstressin aiheuttamaan vaivaan uniteetä ja päätin kokeilla sitä uudelleen. Silloin aikanaan en muista teen vaikuttaneen ainakaan kovinkaan radikaalisti, mutta yrittänyttähän ei laiteta! Tässä vaiheessa väsymystä (ja epätoivoa) on valmis kokeilemaan ihan mitä tahansa.
  
Hipsin läheiseen luontaistuotekauppaan ja nappasin mukaani Clipperin sleep easy-uniteetä. Sitä taisin juoda myös paketillisen aikoinani, mutta täytyy myöntää että nykyisin paketti on paljon nätimpi. Siis miehän en osta mm. teetä paketin perusteella.. Enpä! Hah.


Uniteen vaikutus lienee samanmoinen kuin mm. vadelmanlehtiteen, jota tuli muuten kitattua loppuraskaudessa kupillinen jos toinenkin, supistusten toivossa. Mutta onko sillä oikeastaan mitään väliä auttaako joku oikeasti vai vaikuttaako mielikuva tuotteesta, jos lopputulos on toivotunlainen tai ainakin parempi olo. Tuo Clipperin unitee sisältää rauhoittavia yrttejä, kuten rentouttavaa kamomillaa ja rauhoittavaa valeriaanaa. Mutta parasta teessä on mukavan vahva appelsiinin maku! Se ei siis maistu suoraan heinäpellolta repäistyltä, niin kuin joskus yrttiteet tuppaa tekemään ;)


Jos tee nukuttikin, sai se myös aikaan hillittömän vessahädän keskellä yötä. Rappusreenin jälkeen jäinkin taas vaihteeksi pää kierroksilla miettimään sitä sun tätä. Joten summa summarum, en osaa sanoa oliko tuosta nyt loppujenlopuksi sinänsä mitään hyötyä! On se hyvää ja kelpaa kyllä illalla juotavaksi ukkokullan kainalossa, kynttilänvalossa :)


 Ootteko testailleet uniteetä?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3