maanantai 19. tammikuuta 2015

Keitä myö ollaan?

Vanha rintamamiestalo vailla (ikuista) remonttia asukkainaan kolme lasta; poika ja kaksi tyttöä, äiti ja isi. Elämää pienehkössä kaupungissa Saimaan rannalla.. Elämänmakuisia paloja ihan tavallisesta elämästä ruuhkavuosien keskellä.


Äiti, about 30 (kriisi) rakastaa kirppiksillä luuhailua, villasukkia, askartelua ja käsitöitä, erityisesti neulomista ja virkkaamista, ompelukoneen rääkkäämistäkin täällä harrastetaan kun intoa (ja aikaa) löytyy. Jauhot pöllyää ja uuni savuaa kun äiti leipoo, tavallisimmin gluteenittomia herkkuja. Ikuinen jossittelija ja haaveilija.

Miikku 5 vuotta, sirkuksen vanhin jäsen. Mietiskelijä, herkkä, innokas legoinsinööri ja tulevaisuudessa joko palo- tai poliisipäällikkö. Rakastava ja huolehtiva isoveli.

Unelma 3 vuotta, rämä- ja itsepäinen, jatkuvasti laulava ja pinkkiä rakastava prinsessa. Mielikuvitus vailla vertaa, tällä hetkellä meillä asuu Piki-koira ja Mau-kissa.

Alma 2 kk, sirkuksen nuorin jäsen, mutta ehdottomasti kovaäänisin. Tulla tupsahti ja muutti koko perheen. Tykkää isoista sisaruksista ja syömisestä, kuinkas muuten.


Mukana menossa pyörii myös isi, miehen ketale, joka haaveilee paremmista yöunista.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3