perjantai 2. tammikuuta 2015

Juhlasta juhlaan.

Vastahan tässä on toivuttu uuden vuoden juhlinnasta, tai lähinnä keskiyön kolmannen maailmansodan (tienoon raketit!) aiheuttamasta väsymyksestä. Huh! Mutta juhlahumu jatkuu huomenna pienimmän ristiäisten merkeissä.

Ajateltiin aluksi vuokrata seurakunnalta mukava tila juhlia varten, mutta kaunistelematta kyllä herättiin koko ristiäishommaan vähän mattimyöhäisinä, eikä edes loppujenlopuksi jaksettu kysyä paikkaa. Hyvä kun saatiin pappi ;) Ja toisaalta, mietittiin myös juhlien viettämisen meillä kotona olevan helpointa. Eipä tarvitse raahata tavaroita paikasta toiseen!

Haluttiin juhlista tietysti ihan(imm)at, ja mielellään mahdollisimman vähällä vaivalla. Ei mikään helpoin kombo perfektionismista kärsivälle ;) Onneksi saadaan apuja vähän sieltä ja täältä, ihana siskoni tekee (taas!) kakun, lasten ukki voileipäkakun ja mummo piirakat. Jee! Onnea on organisointi ;)

Ideoita juhliin oli paljon, mutta koristeiden tilaaminen ja tekeminen jäi joulutohinoiden jalkoihin. Onneksi muistin sentään tilata Pom Pomeja (ei ole vaikeita tehdä ite, mutta nyt ei vaan jaksa!) Juhla centeristä ja paperipillejä jouluteippien ohella Teippitarhasta. Eiköhän ne riitä tällä kertaa! Päätin jo odotusaikana juhlissa olevan keltaista, joka nyt saa seurakseen vaaleanpunaista.



Juhlavalmistelut on melkolailla levällään! En edes tiedä vielä mitä itse pukisin päälleni, mutta luotan garderobistani löytyvän jotain sopivaa. Ja optimistisestihan luotan kolttujen mahtuvan päälle ;) Ja koska muuten ei riittävästi olisi tekemistä tai pulaa ajasta, menee ilta kivasti Pom Pomeja avatessa! Eläköön tärkeysjärjestys!


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä <3